Skip to main content
Uncategorized

SETUP PRINTER ON SITE | KEDAI REPAIR LAPTOP SETAPAK

By April 16, 2019No Comments
Penggunaan mesin pencetak tanpa wayar sememangnya sangat popular akhir ini, ianya menjadikan tugas untuk mencetak sangat mudah dan pantas untuk dilakukan.
Artikal ini ingin memberitahu anda bahawa kami di Ok Komputer Solution setapak bukan sahaja boleh mereair komputer malah kami disini boleh setup kan printer anda sama ada dirumah atau di tempat anda kerja . 
Gambar diatas adalah gambar kami setupkan printer di bengkel yang baru sahaja buka di cheras yang dibuka oleh En Asmadi pada tarikh 27.3.2019 . 
Gambar kedua pula adalah salah seorang staff  dan manager kami telah setupkan dekstop untuk kegunaan system bengkel terebut . 
Gambar seterus nye salah sorang staff kami sedang membuka printer yang baru untuk setupkan meja kerja di bengkel untuk mereka melakukan kerja office dibengkel tersebut.
Gambar diatas adalah dimana staff kami sedang mengisi dakwat printer untuk pelanggan kami di bengkel tersebut .
Seterusnya kami melakukan servis setup printer kami menyambungkan printer ke komputer untuk mereka print kerja kerja kertas yang meraka buat untuk syarikat mereka.
Selepas kami setupkan komputer dan printer pelanggan akan mecuba printer dan komputer yang telah kami setupkan sebenta tadi .
Akhir sekali pelanggan kami amat berpuas hati dengan servis kami di Ok Computer Solution setapak . kami di Ok computer Solution ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada En Asmadi kerana mempercayai kami .
->>Tercari-cari KEDAI REPAIR LAPTOP SETAPAK?–>>Nak kami check laptop secara PERCUMA?–>>Nak kami pickup pun boleh

Anda boleh hubungi OKCS Setapak:
http://www.wasap.my/60133323995  

Lokasi OKCS Setapak:-

Leave a Reply