Skip to main content
search
0
cable magsafe rosak

[SOLVED] CABLE MAGSAFE ROSAK | REPAIR MAC DESA PANDAN

By March 14, 2018No Comments

Kedai repair Mac Desa Pandan menyelesaikan masalah cable Magsafe rosak / putus

Artikel ini membincangkan tentang cable Magsafe rosak / putus.
Baru-baru ini kami di kedai repair Mac Desa Pandan menerima Magsafe yang rosak untuk direpair. Kebiasaannya kami hanya menerima jenis cable yang rosak sahaja. Jika anda perasan, cable Magsafe rosak ni disebabkan cablenya hampir nak putus.

[SOLVED] CABLE MAGSAFE ROSAK | REPAIR MAC DESA PANDAN 1
Contoh cable Magsafe yang sudah rosak/putus

Untuk pengetahuan anda, customer kami ni datang daripada Kuantan. Semata-mata datang ke KL untuk hantar repair Magsafe je? Biar betul? Hehe gurau je. Kebetulan beliau ada urusan dekat sini. jadi alang-alang beliau pun hantar repair cable Magsafe rosak ni. Kami di kedai repair Mac Desa Pandan dimaklumkan bahawa Magsafe ni nak terputus cable sebabnya dah lama sangat digunakan.
Macam biasa, technician pakar kami di kedai repair Mac Desa Pandan pun memulakan proses menggantikan cable Magsafe rosak / yang hampir nak putus ni. Untuk info bagi anda yang tak tahu, anda boleh elakkan cable Magsafe anda terputus dengan menggulungkannya dengan cara yang betul lepas dah tak digunakan dan jangan dibiarkan begitu sahaja. 

[SOLVED] CABLE MAGSAFE ROSAK | REPAIR MAC DESA PANDAN 2
Cable Magsafe yang sudah siap

Akhirnya siap juga technician kami selesaikan masalah cable Magsafe rosak / hampir nak putus ni. Apa yang bagusnya bila gantikan cable ni adalah anda dapat kekalkan Magsafe original / yang asal (tak perlu beli baru). Selain itu, sudah semestinya, anda dapat menjimatkan sejumlah wang anda. Apa yang penting, kepuasan pelanggan adalah keutamaan kami di kedai repair Mac Desa Pandan!

[SOLVED] CABLE MAGSAFE ROSAK | REPAIR MAC DESA PANDAN 3
Pelanggan yang berpuas hati

–>> Anda pun ada CABLE MAGSAFE ROSAK?

–>> Nak kami diagnos PERCUMA?

–>> Tercari-cari kedai REPAIR MAC DESA PANDAN?

Anda boleh hubungi OKCS Kuala Lumpur:-

03-9202 2947 / 017-641 7084 (Whatsapp pun boleh)

Lokasi OKCS Kuala Lumpur:-

OKCS KL

Leave a Reply