Skip to main content
search
0
Uncategorized

[SOLVED] SERVIS MACBOOK A1181 | REPAIR MAC PANDAN JAYA

By February 6, 2018No Comments

Kedai repair Mac Pandan Jaya menyediakan servis MacBook A1181 iaitu servis cuci kipas

Artikel ini membincangkan tentang servis MacBook A1181.
Setiap kali customer datang untuk membaiki MacBook/laptop mereka, soalan pertama yang biasa kami tanyakan adalah bila kali terakhir MacBook/laptop mereka diservis. Servis yang dimaksudkan dekat sini ialah servis cuci kipas, habuk pada motherboard dan ganti thermal paste/pad. Kami di kedai repair Mac Pandan Jaya sangat prihatin kerana jika anda tak servis MacBook/laptop anda dalam jangka waktu berkala, ia boleh merosakkan motherboard. Jadi dengan servis, boleh menjimatkan beribu ringgit wang anda.

Proses servis MacBook A1181 di kedai repair Mac Pandan Jaya

Thermal paste yang sudah kering
Baru-baru ini kami menerima MacBook untuk diservis. Model MacBook yang kami terima ni agak lama juga iaitu MacBook White A1181. Untuk pengetahuan anda, servis MacBook A1181 ni tak sama macam MacBook2 model terkini kerana skrew yang digunakan sangat banyak dan makan masa. Jadi macam biasalah, kami di kedai repair Mac Pandan Jaya sangat mementingkan kualiti, semasa proses menservis, kami amat berhati-hati.

Kipas banyak habuk 


MacBook sudah siap servis
Tak sampai sejam, kami di kedai repair Mac Pandan Jaya berjaya siapkan servis MacBook A1181. Alhamdulillah, customer happy, kami pun happy!

–>> Nak servis iMac/MacBook anda macam kami servis MacBook A1181?

–>> Tercari-cari kedai repair Mac Pandan Jaya?


Anda boleh hubungi OKCS Kuala Lumpur :-

03-9202 2947 / 017-641 7084 (Whatsapp pun boleh)

Lokasi OKCS Kuala Lumpur :-

OKCS KL

Leave a Reply