Skip to main content
search
0
Uncategorized

Pickup & Delivery | Repair MacBook Kota Damansara

By October 31, 2017No Comments

PICKUP & DELIVERY DAN TEMPAT REPAIR MACBOOK KOTA DAMANSARA

Baru-baru ini kami menerima pelanggan dari Sunway Giza, Kota Damansara. Beliau ialah Ibu Rose. Kami datang ke pejabat Ibu Rose di Sunway Giza untuk mengambil MacBook miliknya kerana jadual masa beliau padat dengan kerja-kerja yang perlu diselesaikan dan sangat memerlukan khidmat dari team pickup & delivery OKCS. MacBook miliknya selalu bermasalah slow, autoshutdown selepas beberapa minit dihidupkan serta bateri cepat kehabisan kuasa. Susah bagi staf beliau untuk melayari laman web serta membuka emel jika masalah ini berpanjangan.
Ibu Rose menerima MacBook dari team Pickup & Delivery OKCS setelah masalah autoshutdown diselesaikan.
Ibu Rose merupakan Family & Love Guru dan juga trainer neuro semantic-NLP yang seringkali muncul di ruangan temubual samada di media cetak mahupun media elektronik seperti TV Al Hijrah, RTM, Radio IKIM, ASTRO, TV3, Utusan, Harian Metro, Mingguan Wanita dan banyak lagi.
Selepas diagnose dilakukan oleh pakar MacBook kami, kami dapati masalah autoshutdown MacBook beliau berpunca dari kipas yang rosak. Manakala slow pula adalah masalah biasa bagi model ini. Baca : cara lajukan MacBook anda. Kuasa bateri cepat habis sudah tentu berpunca dari bateri MacBook yang telah rosak. Masalah ini dialami serentak oleh MacBook adalah kerana usia penggunaan yang telah bertahun-tahun lamanya.
Sebagai penyelesaian, Ibu Rose bersetuju untuk menukar kipas MacBook miliknya, naiktaraf kepada SSD serta tukar bateri MacBook kepada yang baru. Semuanya dapat diselesaikan dengan pantas oleh pihak kami. Jika anda tidak tahu dimana tempat repair MacBook Kota Damansara , OKCS adalah jawapannya.
Ibu Rose menerima MacBook miliknya semula dari team pickup & delivery OKCS setelah dinaiktaraf oleh pakar MacBook kami.
Setelah siap MacBook milik Ibu Rose dibaiki dan dinaiktaraf, team OKCS terus hantar ke pejabatnya. Beliau sangat gembira kerana selepas ini tiada lagi masalah untuk staf beliau gunakan MacBook tersebut untuk melayari internet serta membuka emel. Siapa tak gembira bila MacBook lama yang slow dahulu kini telah mempunyai prestasi yang sangat laju seperti MacBook baru. Dan beliau juga sangat berpuas hati dengan perkhidmatan pickup & delivery kami yang pantas dan berkualiti.

Tak tahu dimana tempat untuk repair MacBook Kota Damansara? 

Ingin dapatkan khidmat pickup & delivery?

Bagi yang berada di kawasan Kuala Lumpur dan Selangor

Anda boleh hubungi kami melalui:
  • WhatsApp/Messenger

  • Hotline 

= 0377316761


Dan anda boleh datang terus ke tempat repair MacBook Kota Damansara iaitu OKCS di Damansara Perdana. 

Lokasi OKCS Damansara Perdana:

  • 2 minit dari Empire Damansara
  • 3 minit dari IKEA
  • 10 minit dari Sungai Penchala
  • 17 minit dari Kepong
  • 20 minit dari Sungai Buloh
  • 30 minit dari Subang

Penulis,
Zaim Halib

Leave a Reply