Skip to main content
Repair Laptop Samsung R540

Laptop ini telah tertumpah kopi di atasnya. Begitulah jika kita menggunakan laptop dengan tidak berhati-hati. Kalau hendak minum air sila ke dapur atau tempat yang jauh sikit dari laptop.
Selepas kopi tertumpah, laptop ini terus tidak boleh ON. Nasib tuan laptop ini sangat baik kerana beliau tinggal berhampiran dengan kedai kami. Dengan tergesa-gesa beliau membawa laptopnya kepada kami. Di bawah adalah proses membuka dan memcuci kopi yang tumpah tadi.
Beliau sangat beruntung kerana kopi yang tertumpah tidak terlalu banyak sehingga menyebabkan kerosakan motherboard. Dalam banyak-banyak kes tertumpah cecair atas laptop ni semuanya kena repair motherboard. Jadi jangan tengok movie seram sambil memegang segelas air kopi.
Artikel ini adalah untuk mereka yang mencari tentang repair laptop samsung r540, samsung laptop, samsung notebook, notebook samsung, samsung r540, samsung notebooks

Jika anda merasakan artikel ini bagus dan boleh dikongsi dengan rakan anda, berkongsilah melalui facebook, e mel atau twitter
Percayalah jika anda memberi satu kebaikan kepada orang lain 10 kebaikan akan kembali kepada anda.

Leave a Reply